De 5 populairste artikelen van 2019

De fitnesstrends van 2020

Waarin duidelijke veranderingen gaan plaatsvinden in 2020? Dat lees je allemaal in deze blog. Van fitnesskledingtrends tot de opkomst van fitnessapparatuur. Je leest het hier!

De beste fitness apps van het moment

Iedereen maakt er gebruik van en iedereen heeft daarin zijn eigen mening. Maar welke app kies je als je eigenlijk geen keuze kunt maken? Daar willen wij jou graag bij helpen. In deze blog vind je een overzicht van de meest populaire fitness apps van het moment.

Wat is CrossFit?

In deze blog vind je alle informatie over CrossFit. Wat is CrossFit en wie beoefent deze vorm van fitness? Dat lees je allemaal in deze blog!

Rocycle, wat is dat?

Deze manier van fitness is te vergelijken met spinning. In Amerika is deze manier van trainen al erg populair en ook in Nederland lijkt Rocycle een opkomst te maken. Wil je meer weten over Rocycle? Ga dan snel naar onze Rocycle-blog!

Waarom groepslessen?

In vrijwel elke sportschool heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan groepslessen. Maar waarom doet men dit? En wat zijn hiervan de voor- en nadelen? Dat vertellen wij jou in onze blog over groepslessen.

SportSport