De beste fitness apps van het moment

Het blijft voor sommige altijd lastig om zichzelf te motiveren om te sporten. De een gaat elke dag opnieuw met plezier naar de sportschool, terwijl de ander liever een dagje thuis blijft. Door fitness apps te gebruiken wordt het wellicht een stukje makkelijker om jezelf te motiveren. Dus twijfel vooral niet, trek je fitnessoutfit maar vast aan en download een van deze apps. Je zult zien dat deze apps je echt op weg gaan helpen met het sporten.

Hieronder hebben wij voor jullie een lijst gemaakt met verschillende apps die volgens ons zeker de moeite waard zijn om eens te testen. Laten je ons weten wat je er van vond?

Runkeeper

Deze app staat bij ons bovenaan het lijstje. Runkeeper heeft meerdere functies die jou zeker op weg gaan helpen. Zo houd deze app je resultaat bij en ook de resultaten van eerdere weken. Ideaal als je eens wil kijken of je vooruitgang hebt geboekt. Daarnaast kun je vrienden toevoegen aan jouw account. Dus trek die nieuwe fitnesslegging maar aan en ga samen op pad! Als kers op de taart geeft deze app je ook nog de mogelijkheid om Spotify te koppelen aan je persoonlijke profiel.

Lifesum

Deze app richt zich voornamelijk op je voeding. Leef jij een healthy lifestyle na? In Lifesum kun je precies bijhouden wat jij op een dag eet en hoeveel eiwitten jij bijvoorbeeld binnen krijgt. Ook shakes en andere voedingssupplementen kunnen worden ingevoerd in de app. Ben jij bezig met krachttraining en wil je voornamelijk groeien? Dan geef je dit aan in de app en vervolgens berekenen zij precies wat voor voedingspatroon jij nodig hebt om dit te bewerkstellen. Wil je juist afvallen? Ook dit kun je aangeven op Lifesum. Dan kun jij nog voor de kerst die leuke fitnesslegging en sport-bh dragen waarvan je eerst dacht dat dat niet voor jou weggelegd was.

Fitocracy

Deze app is voor veel fitgirls een echte aanrader. Fitocracy legt zijn focus voornamelijk op krachttraining en is ontwikkeld om jou te motiveren. Aan de hand van verschillende fitnessoefeningen kun je medailles winnen die je vervolgens aan je mede-sporters kunt laten zien. Wie is er het fanatiekst?

Pre-zomer 2024Pre-zomer 2024