De fitnesstrends van 2020

Het nieuwe jaar is bijna daar. Nog iets langer dan een maandje en het tweede decennium van 2000 zal beginnen. Ben jij al bezig met goede voornemens? Wij, team Fitclothes4you, hebben voor jullie alvast verschillende trends op een rijtje gezet. Zo begin jij het nieuwe jaar terwijl je van alle fitnesstrends op de hoogte bent.

Personal training

Waar personal training in 2019 al flinke groei doormaakte, wordt verwacht dat dit in 2020 niet anders zal zijn. Ook het komende jaar zal zowel de vraag als het aanbod van personal training toenemen. Het grootste voordeel van personal training is natuurlijk de kennis en specialisatie van je trainer. Zo wordt er gekeken naar jou persoonlijke doelstellingen en wordt er besproken hoe jij deze doelen met behulp van een trainer kunt behalen. Dit gaat vaak een stuk sneller dan wanneer je in je eentje traint.

Groepslessen

Een andere trend die in 2020 zal blijven groeien is de toename van groepslessen. Denk hierbij aan gezamenlijk spinning-sessies of een gezamenlijke boks training. Vrijwel alle sportscholen in Nederland zijn hier actief mee bezig. De kans is dus groot dat ook jouw sportschool je de mogelijkheid biedt om deel te nemen aan een van deze groepslessen. Heeft jou sportschool dit aanbod niet? Bedenk dan voor jezelf of je wellicht wilt overstappen naar een andere gym die deze mogelijkheden wel aanbied.

Draagbare technologie

Alles rondom fitnesskleding blijft telkens maar verbeterd en vernieuwd worden. Zo ook de fitnessaccessoires. Een fitnesslegging bijvoorbeeld wordt steeds hipper, maar ook de ‘meetproducten’ worden steeds populairder en betaalbaarder. Denk bijvoorbeeld aan de fitnesswatch. Dit horloge houdt jou hartslag bij, meet het aantal stappen, verteld jou hoeveel calorieën je al verbrand hebt etc. Ideaal toch? Ben jij op zoek naar een fitnesswatch? Naast ons aanbod in fitnesskleding gaan wij ook fitnessaccessoires aan ons assortiment toevoegen. Bij ons bestel je binnenkort dus net zo makkelijk een fitnesswatch voor een betaalbare prijs als een nieuwe fitnesslegging of sport-bh.
Pre-zomer 2024Pre-zomer 2024