FC4Y Fitgirls van 2019

#1 – @Spruitfit
‘Hi! Mijn naam is Michelle, 18 jaar oud en ook wel bekend als @Spruitfit op Instagram. Ik volg momenteel de opleiding CIOS en heb een enorme passie voor fitness, kickboks en een healthy lifestyle en ik werk ik als fitnessinstructeur bij progym fitness.’ Wil jij meer lezen over Michelle? Bekijk haar artikel hier!

#2 – @Tess.b.fit
‘Hoi hoi, ik ben Tess, 32 jaar. Moeder van een jongenstweeling van 7 jaar en inmiddels alweer meer dan 10 jaar getrouwd met mijn man.’ Ook Tess is dagelijks fanatiek bezig met fitness. Wil je meer over Tess te weten komen? Bekijk haar artikel hier!

#3 – @Fittasticgirl_delayla
‘Mijn naam is Delayla. Ik ben 26 jaar en kom uit Scheveningen maar woon sinds twee jaar samen met mijn vriend in Gouda.’ Meer lezen over de fitjourney van Delayla! Dat kan hier!

#4 – @Gemma_alicia_fit
‘Hi! Ik ben Gemma, op Instagram bekend als @Gemma_alicia_fit, momenteel ben ik in wedstrijd prep voor mijn aanstaande bikini fitness wedstrijd!’ Meer lezen? Klik hier!

#5 – @Eefshealth
‘Mijn naam is Eva-Louise, 25 jaar en ik kom uit Noordwijk. Ik ben een evidence-based online transformatiecoach voor vrouwen.’ Voor meer informatie over Eva-Louise kun je hier een kijkje nemen!

#6 – @Jessicasnijder
‘Hoi! Ik ben Jessica, 31 jaar en een fitnessaddict. Ik train vijf keer in de week.’ Meer over Jessica vind je hier!

#7 – @Joshapeeters
‘Hallo ik ben Josha, 24 jaar oud en bewoonster van het gezellige Tilburg. Ik ben afgestudeerd trendwatcher en conceptdeveloper en momenteel opzoek naar een baan. Als echt meisje meisje met wat extra pit hou ik er van mezelf helemaal uit mijn naad te werken in de sportschool maar ook op mijn hakken in de dansschool. Als laatste kan je me In het weekend vaker twerkend in het wild spotten op een RAW/Hardcore feestje.’ Wil je meer weten te weten komen over Josha? Dat kan hier!

SportSport