Fitgirl van de week #6

Hoi! Ik ben Jessica, 31 jaar en een fitnessaddict. Ik train vijf keer in de week.

Waar kunnen wij jou van kennen?

Je zou mij kennen via Instagram. Mijn Instagram account is @jessicasnijder. Daarin laat ik een deel van mezelf zien.

Wat doe jij op het gebied van sport?

Ik doe sinds vier jaar aan fitness. Waarvan ik 1 jaar onder begeleiding van een coach train ivm een wedstrijd afgelopen oktober van bikinifitness.

Ben je actief op social media? Wat voor rol speelt social media in jou
leven?

Ik ben erg actief op insta. Te actief. Maar ik vind het super leuk. Instagram is voor mij best belangrijk geworden. Ik ben daardoor veel zelfverzekerder geworden en laat echt zien wie ik ben. Gek of niet. Mijn doel is om anderen te inspireren en te laten zien dat je gewoon jezelf kan zijn. Dat je je niet voor hoeft te doen voor iemand anders.

Wat is je favoriete fitness outfit?

Mijn hele kast zit vol met sportkleding. Het liefste train ik in de setjes van icaniwill. Die zitten het mooist bij mij.

Wat zou jij absoluut niet dragen tijdens het sporten?

Ik zou nooit een te kort broekje dragen. Of handschoentjes. Beetje ruwe handen horen erbij toch?

Do’s and don’ts op social media?

Do’s: laat zien wie jij bent en niet wat de wereld graag wilt zien.

Don’ts : eerst je foto helemaal moeten bewerken met veel filters en photoshop voordat je hem plaatst.

Do’s and don’ts in de sportschool?

Do’s: lach wat vaker naar elkaar als je langsloopt. Je hoeft niet altijd je resting bitch face op te hebben. Wees vriendelijk en behulpzaam als je iemand ziet die een oefening helemaal verkeerd uitvoert en hij of zij nog maar net is begonnen met trainen. We zijn allemaal een beginner geweest en weten hoe het voelt.

Don’ts: blijf niet minutenlang naar iemand staren tijdens een oefening. Ik vind dat echt vervelend want het leid af. Niet storen tijdens een setje met de vraag hoeveel iemand er nog moet. Wacht tenminste tot degene klaar is.

Wat zijn je ambities?

Mijn ambities zijn mezelf blijven uitdagen. Ik heb afgelopen oktober met de Golds gym classic meegedaan en volgend jaar kom ik terug voor een plek in de top 3.

Heb je nog een laatste boodschap voor de lezers?

Iedereen begint ergens. Maak je doel klein. Zo is het makkelijker vol te houden. Het moet een levensstijl worden die bij jou past, geen strafkamp. En heb geduld. De weg naar Rome is ook niet in een dag gebouwd!

 

Pre-zomer 2024Pre-zomer 2024