Fitgirl van de week #7

Hallo ik ben Josha, 24 jaar oud en bewoonster van het gezellige Tilburg. Ik ben afgestudeerd trendwatcher en conceptdeveloper en momenteel opzoek naar een baan. Als echt meisje meisje met wat extra pit hou ik er van mezelf helemaal uit mijn naad te werken in de sportschool maar ook op mijn hakken in de dansschool. Als laatste kan je me In het weekend vaker twerkend in het wild spotten op een RAW/Hardcore feestje.

Waar kunnen wij jou van kennen?

Instagram waarschijnlijk, door mijn dansfilmpjes en fitness/lifestyle foto’s. Mijn Instagram account is @Joshapeeters

Wat doe jij op het gebied van sport?

Ik ben al 6 jaar fanatiek bezig met krachttraining en verder train ik nog 2 keer met dansen. Ik doe aan female/Highheels danslessen en daarnaast zit ik in een dancecrew waar we af en toe mee doen met wedstrijden.

Ben je actief op social media? Wat voor rol speelt social media in jouw leven?

Jazeker vooral op Instagram. Doormiddel van mijn Instagram wil ik happy vibes verspreiden en vooral ook mensen inspireren, zodat ze hun lichaam gaan omarmen. Iedereen verdiend het om zich lekker te voelen in hun eigen lichaam. Ik heb mezelf ook jaren slecht gevoeld in mijn eigen lichaam totdat eindelijk controle door middel van sport kreeg. Dit probeer ik over te brengen naar mijn volgers en ze vooral ook meegeven dat het belangrijk is dat je jezelf sexy mag voelen.

Wat is je favoriete fitness outfit?

Toch wel mijn lilac marl outfitje van de womensbest move collectie. Ik heb hier een legging, sport bh en longsleeve croptop van. De longsleeve croptop doe ik uit als ik het warm heb en dan ontstaat er weer een nieuwe outfit. De kleur is zo mooi ik word er spontaan blij van als ik het aan doe.

Wat zou jij absoluut niet dragen tijdens het sporten?

Wauw dat is een moeilijke, 3 kwart leggings. Die maken mij nog kleiner dan ik al ben.

Do’s and don’ts op Social Media?

Die heb ik niet echt. Ik ben van mening dat iedereen mag posten wat die zelf wil en ik zal daar niet snel een oordeel over hebben. Dus de
do’s blijf vooral lekker jezelf en gooi die positieve vibes, support each other!

Do’s and don’ts in de sportschool?

Do’s: elkaar respecteren of je nu een maatje te veel of te weinig hebt iedereen is welkom en iedereen moet vooral lekker zijn ding doen.

Don’ts: niet respectvol naar elkaar zijn. Judgy opmerkingen maken over anderen. Als jongen zijnde meiden lastig vallen is ook echt een no go.

Wat zijn je ambities?

Als eerste wil graag een goede fulltime baan vinden zodat ik eindelijk die money kan spenden. Als tweede wil ik nog beter en professioneler worden in dansen, zodat ik misschien wat extra geld kan verdienen. Als laatste wil ik natuurlijk werken aan een nog betere zomershape voor volgend jaar!

Heb je nog een laatste boodschap voor de lezers?

Iedereen is mooi op zijn eigen manier. Omarm je lichaam, voel je sexy en het aller belangrijkste zorg er goed voor.

Pre-zomer 2024Pre-zomer 2024