Fitgirl van de week #15

Hey! Mijn naam is Malou een 29 jarige ‘Fitmom’ die fulltime werkt en daarnaast tijd vrij maakt voor haar gezin en natuurlijk de gym. Dit is geen makkelijke opgave, maar ‘kan niet’ staat niet in mijn woordenboek.

Waar kunnen wij jou van kennen?

Via Instagram denk ik heb aantal leuke collabs gehad waar sommige mij ook wel van kennen. Je kunt me vinden op Insta onder de naam @ma_loux

Wat doe jij op het gebied van sport?

Momenteel doe ik alleen aan fitness. Ik zou dolgraag dansen of kickboksen weer willen oppakken. Fitness kan ik nu makkelijker combineren in mijn dagelijkse levensstijl. Dansen of kickboksen zijn vaak op tijden waar ik mijn kleine man heb. Dus wie weet in de toekomst.

Ben je actief op Social Media? Wat voor rol speelt Social Media in jouw leven?

Ik ben best actief en ik zie het als een hobby. Vind het leuk om nieuwe mensen te leren kennen en te experimenteren met het hele strategische wat Instagram te bieden heeft.

Wat is je favoriete fitness outfit?

Pfoe fitness legging van Gymsupply of Gymkiller zijn momenteel mijn favorieten.

Wat zou jij absoluut niet dragen tijdens het sporten?

Te kleine fitness leggings 😋👎

Do’s and don’ts op Social Media?

DO: Wees jezelf en doe wat JIJ graag wilt laten zien.

DON’T: Teveel naar andere kijken of denken dat perfecte levens bestaan. Dat is het niet, It’s all voor The Gram. 😉

Wat zijn je ambities?

Een goede, hardwerkende moeder zijn die ooit zelf een bedrijf gaat starten. Op welk gebied weet ik nog niet. Ik heb een goede baan en Social Media zie ik als een hobby, tuurlijk is het leuk om daar wat aan bij te verdienen. Maar ik blijf wel met beide benen op de grond.

Heb je nog een laatste boodschap voor de lezers?

Waar een wil is een weg. Maakt niet uit hoe lang de weg er naar toe is of hoe moeilijk die ook lijkt. Niks komt vanzelf. Je zult er zelf voor moeten werken. Alles lukt met de juiste positieve mindset!

Pre-zomer 2024Pre-zomer 2024