Verantwoord afvallen

Verantwoord afvallen

Wie wil er nu niet vele kilo’s in korte tijd afvallen? Iedereen natuurlijk! Helaas geldt voor degenen die snel afvallen vaak dat ze ook weer snel aankomen. Het advies is daarom om kilo’s kwijt te raken, maar niet te snel. Vaak gaan er jaren overheen voordat de kilo’s erbij zijn gekomen. Het is meestal niet de oplossing om deze kilo’s in één keer snel kwijt te raken.

Foliumzuur voor onze gezondheid

health fc4y

Foliumzuur, ook bekend als vitamine B11, vervult een essentiële rol in ons dagelijks welzijn. Als een onmisbaar onderdeel van het vitamine B-complex is foliumzuur van cruciaal belang voor onze algehele gezondheid en groei. In deze blog gaan we dieper in op de wereld van foliumzuur, met speciale aandacht voor de belangrijke functies, dagelijkse behoeften en het bijzondere belang ervan tijdens de zwangerschap.

Wat je moet weten over calorieën!

calorie fitclothes4you

Energie is nodig voor elke activiteit en daarom consumeren we gedurende de dag voedsel en dranken. Het probleem ontstaat echter wanneer mensen meer energie consumeren dan nodig is. Overtollige energie wordt door het lichaam opgeslagen als reserve voor later gebruik. Dit kan leiden tot gewichtstoename. Daarom is het belangrijk om bewust te zijn van de hoeveelheid energie, oftewel calorieën, die je consumeert.

Het nut van eiwitshakes

Absoluut een van de populairste voedingssupplementen: eiwitshakes. Maar wat doen deze shakes eigenlijk? Wat zit er in en wanneer gebruik ik deze shakes? En is dit wel allemaal veilig? Dat vertellen wij jou graag in deze blog! Wat zijn eiwitshakes? Eiwitshakes zijn mengsels die bestaan uit de combinatie van melk of water met poedervormige eiwitten. […]