Fitgirl van de week #14

Mijn naam is Vera Hendriks, ik ben 21 jaar oud. Ik woon in Wijchen, met me ouders, broer en tweeling zus. Ik volg de opleiding sportkunde aan de HAN in Nijmegen. In het dagelijkse leven ben ik veel bezig met fitness en voeding.

Waar kunnen wij jou van kennen?

Jullie zouden me kunnen kennen als personal trainer bij Dream Aesthetics. Ook ben ik ambassadeur voor het merk Victory sportswear. Dit doe ik allemaal met veel plezier.

Fitgirl van de week #14

Wat doe jij op het gebied van sport?

Op dit moment volg ik de opleiding sportkunde, dit is een erg brede studie. Je leert van alles binnen de sport. Ook loop ik stage in een vrouwen sportschool Hart For Her in Wijchen, dit vind ik erg leuk. Ik geef daar ook groepslessen zoals een buikworkout. Ook ben ik begin dit jaar begonnen als personal trainer bij Dream Aesthetics. Ik geef personal training in Nijmegen basic fit weg door jonkerbos. Ik ben erg blij dat ik deze keuze heb gemaakt, omdat dit erg goed bij me past. Ik vind het fijn om mensen te helpen, en om ze te helpen bij het behalen van hun doelen. Verder sport ik zelf erg veel, ik ga ongeveer 4 keer per week naar de sportschool.

Ben je actief op Social media? Wat voor rol speelt Social Media in jouw leven?

Ja, ik ben erg actief op Social Media. Ik wil aan de mensen laten zien hoe ik leef en wat mijn passie is. Ook vind ik het belangrijk dat ik mensen kan inspireren met mijn Instagram pagina. Ik post veel voeding en fitness oefeningen, zo wil ik ook mensen helpen en motiveren om ook te gaan sporten en gezond te eten.

Wat is je favoriete fitness outfit?

Mijn favoriete outfit is van Victory sportswear! Deze fitnesskleding zit super lekker, ik zou het iedereen aanraden. Ik draag veel verschillende kleurtjes, zwart, blauw, groen en grijs. Ik draag eigenlijk altijd een fitness legging met daarboven een top (bra).

Wat zou jij absoluut niet dragen tijdens het sporten?

Ik zou absoluut geen losse broek dragen, dit lijkt me echt niet fijn… Ook zou ik niet zo snel een dikke trui aantrekken, omdat ik het toch erg warm krijg.

Do’s and don’ts op Social Media?

Do: blijf jezelf, post dingen waar je achter staat en laat zien wie jij bent!
Don’t: laat iedereen in zijn waarden op Social Media! Ieder persoon is anders en doet dingen anders.

Do’s and don’ts in de sportschool?

Do: ik hoor veel van mensen dat ze onzeker zijn in de sportschool, maar dit hoeft helemaal niet… wees jezelf. Als je niet weet hoe je een oefening uitvoert vraag het aan iemand anders. Ook kan je overal op Instagram filmpjes zien hoe je een oefening kan uitvoeren.
Don’t: wees niet constant afgeleid door je telefoon, fitness is een moment dat je even rust heb en je telefoon kan weg leggen. Een ander muziekje opzetten kan natuurlijk wel.😜

Wat zijn je ambities?

Als eerst zou ik graag veel mensen willen helpen met het behalen van hun doelen. Naast personal training, zou ik ook graag coaching erbij willen gaan doen. Hopelijk heb ik over 3 jaar mijn diploma binnen als sportkundige. Mijn grootste droom is om een eigen sportschool te openen!

Heb je nog een laatste boodschap voor de lezers?

Ja, wat ik erg belangrijk vind is dat je altijd moet doen wat je gelukkig maakt. Stel doelen voor jezelf, en ga deze achterna! Als je nog een vraag hebt of iets wil weten kan je altijd via mijn Instagram: @Verahendriks een DM sturen, ik help je graag!

Liefs Vera Hendriks 💕

SportSport