Fitgirl van de week #25

Waar kunnen wij jou van kennen?

Mariël, 27 jaar, uit Groningen. Vaak te vinden in de Basic-Fit voor trainen en werk 🙌 als je me kent dan is het vast omdat we elkaar volgen op Social Media 🙂 @marielheidemans

Wat doe jij op het gebied van sport?

Ik heb vroeger fanatiek gehandbald, sinds een jaar of 4 heeft dat plaatsgemaakt voor fitness. Vorig jaar voor het eerst meegedaan aan een bikini fitness wedstrijd. Daarnaast heb ik een eigen bedrijfje waar ik personal training geef en coach.

Ben je actief op Social Media? Wat voor rol speelt Social Media in jouw leven?

Op dit moment iets minder, voor marketing doeleinden blijft het altijd een cruciale bezigheid en ik vind het leuk om af en toe een stukje te schrijven. Maar alle ins en outs delen doe ik eerlijk gezegd niet meer. Social media moet iets zijn wat je gebruikt wanneer jij er behoefte aan hebt vind ik, niet wanneer anderen behoefte hebben jou. Misschien komt dat later wel weer!

Wat is je favoriete fitness outfit?

Een lekkere legging van NVGTN of Gymshark en een top met open rug. Ook big fan van oversized sweaters. ✌🏼

Wat zou jij absoluut niet dragen tijdens het sporten?

Ik zie meiden soms met losse haren sporten of mannen met een muts op. Dat begrijp ik niet helemaal. 

Do’s and don’ts op Social Media?

Iemand anders zijn dan je bent! En lekker delen wat jij leuk vindt. 🤗 Persoonlijk ga ik wel slecht op mensen die volgers laten bepalen wat ze moeten posten of alles doen om meer volgers te krijgen. Business wise snap ik het though! Maar followers volgen jou denk ik, niet andersom. ❤️

Do’s and don’ts in de sportschool?

Don’t: FaceTimen tijdens het legpressen. 🤪 
Do: Eerst de basics aanleren voor je met gewichten gaat smijten, een beetje schijt hebben aan wat anderen van je denken en natuurlijk plezier maken!

Wat zijn je ambities?

Ik wil de komende jaren focussen op het bereiken van mijn droomfysiek. En da’s best wel gespierd dus heb nog een weg te gaan. 😁 Wil graag als doel meer wedstrijden doen, op korte termijn zou een A-status leuk zijn! Misschien in de toekomst wedstrijden combineren met reizen. Twee vliegen in 1 klap 😉 En uiteraard wil ik mijn bedrijf verder uitbouwen. 

Heb je nog een laatste boodschap voor de lezers?

Zorg goed voor jezelf, niet alleen van buiten maar ook van binnen. Mindset is everything. 🙏🏼 En go kick some ass!! 🔥

fitgirl-25
Pre-zomer 2024Pre-zomer 2024