Fitgirl van de week #24

Waar kunnen wij jou van kennen?

Geen idee. Je kent me of je kent me niet 😉 Ik ben een fanatieke sporter, een enthousiaste trainer en lekker gek en druk, hahaha. Je vindt me op Instagram onder de naam @yasssemin.

Wat doe jij op het gebied van sport?

Ik ben altijd actief geweest met sporten. Vroeger op turnen/acrogym, karate en basketbal gezeten. Ik was altijd overal een beetje goed in. Daarnaast was ik al van jongs af aan te vinden in de gym tussen alle old skool bodybuilders. Letterlijk opgegroeid in de gym 😉 Ik heb veel gefitnest en verschillende groepslessen gegeven. Verder heb ik heel actief aan CrossFit gedaan, maar helaas door een blessure hiermee gestopt. Waardoor ik weer terug ben gegaan naar de gewone krachttraining. Daarna gevraagd of ik een keer aan wedstrijden mee wou doen en heb dit eigenlijk daarna gedaan. Dit heeft uiteindelijk geleid dat ik vorig jaar op het EK stond in Spanje. Een geweldige ervaring als naturel atleet en ben hier zeker erg trots op. Nu ben ik weer terug bij CrossFit en probeer hier aankomende tijd mijn aandacht aan te geven om hopelijk hierin ook wedstrijden te gaan doen.

Ben je actief op Social Media? Wat voor rol speelt Social Media in jouw leven?

Ik ben zeker actief op social media. Instagram meer dan Facebook. Ik vind dit leuk om te doen en mensen te motiveren en te laten lachen. Ik ben zelf een personal trainer en heb kwalitatieve volgers op Instagram en geen gekochte accounts 🙈 Ik blijf altijd mezelf en doe me niet anders voor dan dat ik ben.

Wat is je favoriete fitness outfit?

Op dit moment mijn simpele Gymshark legging en simpele Ali Express legging 😆 En qua tops zeker Reebok en Nike en shirts maakt eigenlijk niet uit.

Wat zou jij absoluut niet dragen tijdens het sporten?

Een legging die doorschijnt 👎

Do’s and don’ts op Social Media?

Jezelf anders voordoen dan dat je bent. Always be yourself!

Do’s and don’ts in de sportschool?

Apparaten bezet houden als je toch alleen maar aan het kletsen bent!! Ga is aan het werk joh, haha.

Wat zijn je ambities?

Mijn ambitie is om zo door te gaan hoe ik ben en hopelijk ook binnen mijn volgende doel in CrossFit, wedstrijden te doen op een zo hoog mogelijk niveau. Always challenge yourself! En daarnaast om zoveel mogelijk mensen te helpen met hun doelen. Want daar krijg ik een absolute kick van. Ik heb al veel mensen mogen helpen waaronder ook atleten richting wedstrijden. En ik hoop dat ik dit nog steeds mag blijven doen.

Heb je nog een laatste boodschap voor de lezers?

Geniet van het leven, geniet van het sporten en geniet van het gezonde eten 😉
Pre-zomer 2024Pre-zomer 2024