Fitgirl van de week #9

Ik ben Patty, ben 27 jaar, en ik kom uit het Zuiden met de zachte G.

Waar kunnen wij jou van kennen?

Waar je mij van kent, dan toch van Instagram denk ik onder de naam @patty.delissen. Niet dat ik zo’n groot bereik heb maar wel bepaalde mensen die ik inspireer en motiveer en waar ik wel eens contact mee heb.

Wat doe jij op het gebied van sport?

Ik ben in april 2016 begonnen met wat fitness wat al snel uitdraaide op bodybuilding. Heb hiervoor 13 jaar gevoetbald en 9 jaar streetdance gedaan.

Ben je actief op Social Media? Wat voor rol speelt social media in jouw leven?

Laatste tijd ben ik wel weer heel actief op Social Media en dan vooral op Instagram. Ik vind het leuk mensen te inspireren en te motiveren. Ik ben zelf 35 kilo in het verleden afgevallen en draai nu bikini wedstrijden mee in de wellness klasse. Ook vind ik het heel erg leuk om andere mensen te volgen die mij weer motiveren en gewoon zien wat iedereen presteert en behaalt in zijn leven!

Ook heb ik een hele leuke vriend waarmee ik vaak samen train en ook geregeld iets over deel, daar krijg ik altijd  hele leuke reacties over dat het zo mooi is dat wij dezelfde passie delen!

Wat is je favoriete fitness outfit?

Ik ben helemaal gek van Gorilla Wear! (Alleen met de maten kom ik er nooit goed wijs uit haha) Myprotein en Xxl Nutrition vind ik ook heell erg top!

Wat zou jij absoluut niet dragen tijdens het sporten?

Kleding die TE strak zit of juist te los. Ik moet mij goed kunnen bewegen zonder dat ik me irriteer dat ik mijn broek 193728x op moet trekken of dat ik mijn buik in moet houden in een testrak shirt hahahah.

Do’s and don’ts op social media?

Do’s – zeker elkaar proberen te motiveren en te stimuleren. Positiviteit overbrengen!

Don’ts – neerhalen van andere, negativiteit brengen en van die haat reacties. Ik walg ervan.

Do’s and don’ts in de sportschool?

Do’s – lekker je ding doen en je dromen / ambities nakomen. Motiveer elkaar.

Don’ts – Never skip legday. Gapen na anderen. Je gewichten niet opruimen. Wijsneus uithangen. Stinken.

Wat zijn je ambities?

Mijn ambities zijn om een sterk gespierd maar vrouwelijk lichaam te hebben. Eventueel nog eens een wedstrijd mee te gaan draaien. En vooral er voor mijn vriend te zijn om zijn Pro Card te gaan halen!!

Heb je nog een laatste boodschap voor de lezers?

Ben altijd positief. Zit het even tegen, kop eronder en doorzetten. Waar een wil is is een weg. Je bent sterker als dat je mind af en toe denkt! Alles is mogelijk zolang de wil er is!!!

Pre-zomer 2024Pre-zomer 2024