Fitgirls van de week #18

Wij zijn Dea & Delfi. Samen zijn we eigenaar van de FIT FLEX FUN fitnesstudio in Utrecht. Dea geeft small group trainingen, personal trainingen en voedingsadvies. Delfi geeft groepslessen: Pilates, Zumba en Booty Band Workout.

Waar kunnen wij jullie van kennen?

Via instagram @dea.fit.flex.fun & @delfi.fit.flex.fun

Wat doe jullie op het gebied van sport?

Delfi geeft circa 12 groepslessen per week. Dea doet 2x per week aan kracht training en daarnaast doet ze 3-4x per week mee met Delfi’s groepslessen. Als personal trainer sta je naast je klanten tijdens het geven van de trainingen terwijl een groepslessendocent meedoet met de les.

Zijn jullie actief op Social Media? Wat voor rol speelt Social Media in jullie leven?

We zijn allebei heel actief op Instagram en we hebben ook een FIT FLEX FUN Facebookpagina. We gebruiken Social Media om te laten zien wat we aanbieden in onze gym. Dus om de bekendheid van onze gym te vergroten maar ook om te laten zien wat we in onze vrije tijd doen. We zijn niet perse healthy freaks, we zijn namelijk ook in voor een feestje, wijntje en lekker eten.

Wat is jullie favoriete fitness outfit?

Dea draagt meestal zwarte/donkere leggings en topjes, Delfi houdt juist van kleur en heeft fitness leggings, topjes en gympen in alle kleuren van de regenboog. We houden allebei van fitness cat suits.

Wat zouden jullie absoluut niet dragen tijdens het sporten?

Dea: Een sport rokje.
Delfi: Sportschoenen met dikke zolen.

Do’s and don’ts op Social Media?

Do’s: Aardig zijn voor elkaar, elkaar liften en promoten.

Dont’s: Negatieve opmerkingen plaatsen. Als iemand je niet bevalt dan ontvolg je hem of haar toch. Mensen lastig vallen door DM’s te sturen of nog erger te bellen.

Do’s and don’ts in de sportschool?

Do’s: Hou je aan de sportschool regels.

Don’t’s: Materialen laten slingeren, mensen ongevraagd corrigeren met de uitvoering van hun oefeningen, geen handdoek gebruiken en vieze sportschoenen.

Wat zijn jullie ambities?

Dit is derde jaar dat onze gym open is en we doen er alles aan om er een succes van te maken. Helaas moesten we in verband met coronavirus dicht. We hebben gelijk besloten om iedere dag om 10 uur live te gaan op Instagram met een van onze groepslessen. We hopen hiermee onze leden te behouden en misschien nog meer bekendheid te krijgen zodat als deze ellende voorbij is we de schade kunnen inhalen.

Hebben jullie je nog een laatste boodschap voor de lezers?

Stay fit & strong!

Doe met onze live workouts mee! (ze zijn 24 uur terug te zien in onze story)

 

SportSport