De voordelen van een mini short legging

Veel vrouwen twijfelen tussen een wat wijdere broek of een mini short legging. Het zelfvertrouwen om een legging te dragen tijdens het sporten ontbreekt wellicht óf het is niet duidelijk wat nou precies de voordeling van zo’n mini short legging zijn. Om jou daar antwoord op te geven hebben wij deze blog opgesteld.

Een perfecte pasvorm

Een mini short legging sluit goed (strak) aan op het lichaam. Dit voorkomt wrijving en zit waarschijnlijk dus ook een stuk lekkerder. Voor velen zal het de eerste keer opgelaten voelen om een legging te dragen, al zal je daar snel aan wennen. De mini short legging zie je steeds vaker voorbij komen en je bent dan ook echt niet de enige die zo’n kledingstuk draagt.

Compressie

Zoals hierboven deels is beschreven sluit de short legging goed aan op het lichaam. Dit voorkomt wrijving, maar heeft daarnaast ook een andere functie. Doordat de mini short legging goed aansluit op het lichaam worden je spieren ondersteunt. Dit voorkomt het verzuren van spieren en zorgt er bovendien voor dat jouw spieren na een zware training sneller herstellen. Zo verbeter jij dus jouw sportprestaties! Wie wil dat nou niet?

Luchtig

De mini short legging is van goed ademend materiaal gemaakt. Dit zorgt dus voor een goede lucht af- en toevoer en voorkomt nare geurtjes. Daarnaast is de mini short legging zo gemaakt dat hij zweet perfect weet af te voeren.

Warm weer

Het is misschien nu niet de tijd van het jaar, maar een mini short legging is natuurlijk heerlijk om te dragen op warme dagen. Er zit een stuk minder kleding op je lichaam wat ervoor zorgt dat je het niet te snel warm krijgt. Bovendien heb je natuurlijk optimale bewegingsvrijheid bij het dragen van een short legging. Je blijft nergens achter haken en al je oefeningen voer je gemakkelijk uit.

100% squatproof!

De mini short legging is absoluut squatproof en schijnt niet door. Ideaal voor in de sportschool, tijdens het thuis sporten of in de buitenlucht. De sterke stof van de fitness legging ondersteunt jouw bewegingen en dit zorgt ervoor dat jij het maximale uit je squats kan halen.

Pre-zomer 2024Pre-zomer 2024