Fitgirl van de week #26

Hoi! Mijn naam is Nencie.

Waar kunnen wij jou van kennen?

Ik ben actief op Instagram onder de naam @nenciesway. Ik startte dit account iets langer dan een jaar geleden voor mijn eigen motivatie om af te vallen. Dit liep wat uit de hand en ik kreeg steeds meer volgers die ik aantrok.

Wat doe jij op het gebied van sport?

Ik heb heel mijn leven gehandbalt op hoog niveau en ben sinds 2 jaar bezig met fitness.

Ben je actief op Social Media? Wat voor rol speelt Social Media in jouw leven?

Zoals ik net al aangaf begon social media voor mij als eigen motivatie en postte ik foto’s omdat ik ergens trots op was. Mijn resultaten zijn ook mooi in mijn verloop van mijn feed te zien. Steeds meer mensen gingen mij volgen en bereikte ik mensen met mijn doorzettingsvermogen en motivatie. Ondertussen is het een flink deel van mijn leven en word ik gesponsord door mooie bedrijven, heb ik leuke samenwerkingen en sta ik vaak voor de lens.

Wat is je favoriete fitness outfit?

Mijn favo outfit, oei! Ik heb er zo onwijs veel in mijn kast liggen. Ik hou van opvallende printjes of kleurtjes. Je zal mij niet zo snel in een simpele zwarte outfit zien.

Do’s and don’ts op Social Media?

Doe het voor jezelf en niet voor een ander. Blijf hierbij ook jezelf en maak jezelf geen ander. Ik probeer op mijn insta juist te laten zien hoe het nou eenmaal is. Geen fotoshop of nep gedoe. Al mijn emoties, losse huid en striae mag je gewoon bewonderen. Het is zo als het is..

Do’s and don’ts in de sportschool?

Blijf jezelf en doe je ding. Iedereen sport voor zichzelf en als je je ergens niet op je gemak voelt ga een kijken bij een andere gym. Misschien is dat meer jou plekje.. en ga niet gymmen omdat je moet afvallen. Iets tegen je zin moeten doen werkt averechts. Is de gym niks voor jou ga dab eens kijken of zwemmen, hockey, dansen etc voor jou is..

Wat zijn je ambities?

Podium.. ik was op streefgewicht en dacht waar train ik nu eigenlijk nog voor. Ik besloot een coach te nemen en dit als doel te nemen. Ik moet hiervoor geopereerd worden (overtollig huid) maar dat podium ga ik sowieso op!

Heb je nog een laatste boodschap voor de lezers?

Denk na over een doel en maak hier naar toe kleine doelen zodat je gemotiveerd blijft!
Pre-zomer 2024Pre-zomer 2024