Fitgirl van de week #27

Een meisje met een grote wilskracht die er naar streeft om de wereld een beetje beter te maken door mensen op weg te helpen in een gezonde levensstijl. Manon Kuin uit Grootebroek, 19 jaar en bijna 2 jaar intensief bezig met krachtsport en gezonde voeding. 

Waar kunnen wij jou van kennen?

Jullie kunnen mij kennen van mijn Instagram account: @food.and.fittt, sinds februari 2020 ben ik hier actief mee aan de slag gegaan om zoveel mogelijk mensen te inspireren met mijn verhaal en mijn kennis.

Wat doe jij op het gebied van sport?

Ik doe aan krachttraining. Ik ben hiermee begonnen toen in aan moest komen na mijn eetstoornis, ik voelde mezelf elke keer sterker worden. Dit was een bevrijdend gevoel.

Ben je actief op Social Media? Wat voor rol speelt Social Media in jouw leven?

Ik ben zeer actief op social media. Op Instagram post ik dagelijks stories en posts. Daarnaast doe ik ook aan YouTube en ben ik sinds kort ook actief op TikTok.

Wat is je favoriete fitness outfit?

Sowieso een van Gymshark, ik vind de camo collectie heel vet!

Wat zou jij absoluut niet dragen tijdens het sporten?

Een TRUI! Ja in het begin misschien, maar na de warming up mag ie uit! Ik krijg het super snel warm. Daarnaast train ik het liefste op sokken šŸ™‚

Do’s and don’ts op Social Media?

Een echte DON’T vind ik: jezelf anders voordoen dan dat je bent. BE REAL. Een DO vind ik creatief zijn!

Do’s and don’ts in de sportschool?

Do’s – vragen of je kan helpen met spotten. Don’t continu tegen iemand praten!!! + Je spullen niet terug leggen.

Wat zijn je ambities?

Mijn ambities zijn om sowieso eerst mijn studie (voeding en diĆ«tetiek) af te ronden, en vervolgens een eigen bedrijf op te starten waarin ik mensen kan helpen op weg naar hun gezonde levensstijl.

Heb je nog een laatste boodschap voor de lezers?

Probeer in kleine stapjes, op verschillende vlakken, jezelf continu te verbeteren. Maar wees niet te streng voor jezelf, fouten maken mag. Enjoy life, and be present.

 

SportSport