Fitgirl van de week #28

Hoi! Mijn naam is Naomi Noelle en ik ben 21 jaar oud. De dingen waar ik mij vooral mee bezig houd zijn fitness, zingen, mijn opleiding en leuke dingen doen met mijn familie, vrienden en vriend. En wat ben ik enthousiast dat ik fitgirl van de week mag zijn! Echt een heel leuk concept.

Waar kunnen wij jou van kennen?

Meerdere mensen zouden mij kunnen kennen van Instagram onder de naam @naomi.noelle_ . Hier ben ik dagelijks heel actief op. Ook heb ik een langere tijd vlogs gemaakt op Youtube. En in 2019 heb ik verschillende optredens mogen doen met zingen. Veel verschillende dingen dus, maar wel super leuk!

Wat doe jij op het gebied van sport?

Ik doe zelf veel aan krachttraining en conditietraining. Dit doe ik voor mijn opleiding maar ook omdat ik het zelf heel belangrijk vind om fit te zijn. Ook vind ik het natuurlijk belangrijk om goed in shape te zijn en te blijven en mijzelf elke keer beter te ontwikkelen.

Ben je actief op Social Media? Wat voor rol speelt Social Media in jouw leven?

Ik ben heel erg actief op Instagram. Dit is echt mijn hobby en uitlaatklep. Ik deel veel van mijn eigen leven en deel ook veel van mijn workouts. Dit doe ik om andere mensen ook te motiveren en inspireren om te gaan trainen. Daarnaast wil ik op mijn Instagram zoveel mogelijk echtheid en positiviteit uitstralen naar mijn volgers. Ook vind ik mindset super belangrijk aangezien alles mindset is. Dit deel ik dus ook graag met mijn volgers.

Wat is je favoriete fitness outfit?

Tijdens het trainen draag ik het liefst kleding van Women’s Best. Daarvan draag ik het liefst een sportbeha voor binnen en in de zomer of een long-sleeve shirt in de winter. Daaronder een mooi aansluitende sport legging.  Ik vind hun kleding zo fijn omdat de kleurtjes vrolijk zijn en de kleding mooi aansluit op mijn shape.

Wat zou jij absoluut niet dragen tijdens het sporten?

Een joggingbroek en een oversized lelijk shirt. Dit geeft mij zo geen motivatie om te trainen en laat mij alleen maar voelen als een vuilniszak. Ik draag aansluitende sportkleding niet om mezelf te moeten showen aan anderen, maar echt puur voor mijn eigen motivatie. Als ik de vormen zie die ik heb ontwikkeld, motiveert mij dat alleen maar meer.

Do’s and don’ts op Social Media?

Niet fake zijn vind ik een enorme don’t. Wees gewoon jezelf dan ben je al gek genoeg. Durf te plaatsen wat je wilt plaatsen. Als mensen je niet willen volgen dan doen ze dat niet, jammer dan. Social media is om jezelf lekker te kunnen uiten of dingen te delen die jij leuk vind, niks meer en niks minder. So do what you love!

Een enorme Do vind ik natuurlijk dan jezelf zijn, maar ook respect hebben naar andere mensen en contact hebben met je volgers. Deze tijd worden er helaas zoveel mensen gekleineerd en respectloos behandeld via social media. Ik zeg: laat iedereen in zijn waarde en houd je bezig met je eigen ding. Heb een beetje respect voor elkaars leven en keuzes.

Daarnaast heb goed contact met je volgers. Daaruit kom je te weten wat hun bezig houdt en wat hun graag bij je zouden willen terugzien. Je moet je daar niet te veel door laten afleiden, want je moet nog steeds je eigen ding blijven doen. Maar je kan daar wel een tussenweg in vinden.

Do’s and don’ts in de sportschool?

Dont’s: te veel letten op andere mensen. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik word er nogal ongemakkelijk van als andere mensen op mij aan het letten zijn. Zit mijn haar verkeerd? Heb ik een vlek op mijn gezicht? Wat is er aan de hand? Je kan er mensen mee onzeker maken. Ook merk ik vaak dat er veel competitie is onderling, dit vind ik ook echt een enorme dont. Je bent daar toch voor jezelf bezig?

Do’s: Lekker trainen en eventueel andere mensen helpen die dat graag willen. Met lekker trainen bedoel ik niet te veel op je telefoon. Hier maak ik mij ook helaas vaak schuldig aan, terwijl ik echt wel even zonder kan. Focus je op je training, dan ga je ook met een veel beter gevoel weg.

Wat zijn je ambities?

Mijn ambities? Mijn grootste ambitie is om mijn opleiding te halen zodat ik lekker aan het werk kan. Daarnaast heb ik niet een enorm grote gekke ambitie op sportgebied. Gewoon lekker fit blijven en mijn gezonde levensstijl onderhouden, dat vind ik het belangrijkste.

Heb je nog een laatste boodschap voor de lezers?

Be yourself! En wees blij met jezelf! Je kan wel alles aan jezelf willen veranderen, maar daar word je niet gelukkiger van. En als je iets wilt bereiken, ga er dan voor! Want je kan het! Niets is onmogelijk! Zolang je er zelf maar in geloofd! Lekker cliché maar alles is mindset!

Dankjewel! Leuk dat ik hieraan mee mocht werken! J

 

 

Pre-zomer 2024Pre-zomer 2024