Sporten als goed voornemen? Zo lukt het wel!

Het is december, oftewel bijna de maand van de goede voornemens. De meest voorkomende goede voornemens zijn vaak: gezonder eten, stoppen met roken en meer sporten. Dat laatste is voor Fitclothes4you voornamelijk een reden om nieuwe fitnesskleding te gaan inkopen. Ook dit jaar hebben we weer fitnesskleding voor vrouwen ingekocht. Wij willen jouw goede voornemens voor 2019 natuurlijk niet in de weg staan en wij zullen er dan ook alles aan doen om jou een perfecte fitness outfit te bezorgen. In ons assortiment wordt in de loop van het jaar altijd veel veranderd, maar in januari krijgen we pas echt een boost. Veel vrouwen gaan op zoek naar de perfecte leggings en wij zorgen er daarom voor dat we genoeg keuze hebben. Voor jou is het vaker bezoeken van de fitness een voornemen voor het nieuwe jaar. Om dit ook daadwerkelijk uit te voeren hebben wij voor jou een lijstje gemaakt met redenen waarom je zou moeten sporten. Hopelijk zorgt dat ervoor dat je je doelen bereikt!:

Je voelt je gelukkiger

Een goede workout helpt je ontspannen. Het is vaak een mogelijkheid om even wat dingen op een rijtje te zetten in je hoofd. Bij een bezoek aan de fitness kom je vaak tot rust en kun je met een lekker gevoel je dag beginnen. Het geeft je energie en zorgt ervoor dat je jezelf energiek voelt gedurende de dag.

Betere concentratie

Sporten is een uitstekende manier om je concentratie te verbeteren. Dus weg met de medicijnen of andere trucjes. Een rondje joggen in je net nieuwe fitness legging helpt je pas echt concentreren. Een bezoek aan de fitness is ook zeker een aanrader. Tijdens het sporten neemt het hormoon dat in verbinding staat met het geheugen toe. Daarnaast is uit onderzoek gebleken dat weinig lichaamsbeweging gelijk staat aan een lagere productiviteit. Een betere focus zorgt ervoor dat je meer werk kunt verzetten.

Een betere nachtrust

Je kent het wel. Je hebt de gehele dag een beetje rustig aan gedaan en wie weet zelfs wel een middagdutje gedaan. Het moment dat je ’s avonds naar bed gaat, is je nachtrust een stuk minder. Zeker als je dit vergelijkt met een heerlijke nachtrust na een toernooi op je voetbalclub. Sporten geeft energie, maar zorgt ook voor een betere nachtrust. Daarnaast maak je tijdens het sporten je hoofd leeg en een ‘clear mind’ is belangrijk wanneer je in slaap wil vallen.

Voor je perfecte zomer-outfit.

Voor de dames misschien wel de belangrijkste reden om aan de slag te gaan in de fitness. Je wil in de zomer waarschijnlijk toch wel die perfecte fitnesskleding kunnen scoren. Of misschien wil jij wel lekker buiten sporten in je nieuwe fitness top. In de avond kun je dan lekker in je nieuwe jurkje het terras op én dat met de perfecte pasvorm. Na wat sporten moet je jezelf natuurlijk wel af en toe belonen!
Pre-zomer 2024Pre-zomer 2024