Fitgirl van de week #2

Hoi hoi, ik ben Tess, 32 jaar. Moeder van een jongenstweeling van 7 jaar en inmiddels alweer meer dan 10 jaar getrouwd met mijn man.

Waar kunnen wij jou van kennen?

Als jullie mij kennen is het van mijn Insta Tess.B.Fit, waar ik regelmatig updates post in mijn weg naar mijn eerste bikini wedstrijd.

Wat doe jij op het gebied van sport?

Ik ben momenteel in voorbereiding op mijn eerste bikini fitness wedstrijd. Deze is over 2 weken. Momenteel sport ik 5/6x per week. Ik doe dan iedere dag mijn krachttraining. Over de gehele week train ik iedere dag een andere spiergroep. Momenteel sluit ik deze training af met 40 minuten cardio. Dit is nodig om de puntjes op de ‘i’ te krijgen voor mijn wedstrijd.

Ben je actief op Social Media? Wat voor rol speelt Social Media in jou leven?

Sinds enige tijd ben ik redelijk actief. Heb er erg aan moeten wennen omdat het voor mij soms best wat extra tijd in beslag neemt. Ik probeer regelmatig wat te posten en daarbij dagelijks te posten op mijn Story. Bij mij draait alles om balans, waarin mijn gezin altijd voor gaat en op nummer 1 staat. Social Media komt daarbij voor mij op de laatste plek. Zodra ik nog wat tijd over heb, gaat daar mijn aandacht pas naartoe.

Wat is je favoriete fitness outfit?

Ik heb verschillende sport outfits. Maar ben persoonlijk erg fan van Nike. Draagt voor mij prettig, maar heb zeker nog andere favorieten en heb zeker niet 1 speciale voorkeur. Wat zou jij absoluut niet dragen tijdens het sporten? Een wijde joggingbroek met wijd T-shirt. Sportkleding moet voor mij functioneel en mooi zijn. Omdat ik iedere dag sport vind ik het dan ook belangrijk dat het er ook leuk uitziet.

Do’s and don’ts op social media?

Ik probeer zo sociaal mogelijk te zijn en interactie met mijn volgers te hebben. Vragen om likes of volgers is persoonlijk niet mijn ding.

Do’s and don’ts in de sportschool?

Ik vind het erg vervelend als er veel geluid gemaakt word met trainen. Ook het smijten met gewichten staat hoog in mijn Don’t lijstje. Do’s is zeker mijn eigen schema’s aanhouden qua training. Deze zijn samengesteld door mijn coach. Wat voor mij werkt, werkt misschien niet voor een ander, en dat geldt ook andersom. Adviezen zijn natuurlijk altijd welkom, maar ik volg graag mijn eigen ding.

Wat zijn je ambities?

Ik hoop met mijn wedstrijd toch wel stiekem goed geplaatst te worden. Ik wil zeker verder in deze sport. Ik ben qua lichaam al enorm ver gekomen, maar zou zeker meer uitdagingen willen in de vorm van wedstrijden. Maar ik bekijk het per moment. Ik ga nu eerst genieten van wat komen gaat. Wat daarna komt, zie ik dan wel weer.

Heb je nog een laatste boodschap voor de lezers?

Zet doelen, en werk daar naartoe. Alles is mogelijk als je het echt wilt. Probeer van alles te genieten, en het belangrijkste vind ik dat je leuk blijft vinden wat je doet.  
SportSport