Fitgirl van de week #20

Mijn naam is Annemiek Stuip, 38 jaar oud en moeder van mijn 9 jarige dochter Victoria.

Waar kunnen wij jou van kennen?

Ik post veel trainings- en progressie foto’s en filmpjes op m’n Social Media en doe daarnaast ook regelmatig fotoshoots. Het is altijd zo fijn om te zien waar je dan zo hard voor hebt gewerkt met je eetpatroon en in de gym. Je kunt mij op Instagram vinden via @lashes_n_lunges

Wat doe jij op het gebied van sport?

Ik ben na de bevalling van mijn dochter de sportschool ingedoken met als voornaamste doel afvallen, omdat ik 25 kilo was aangekomen. Al snel raakte ik verslaafd aan het ijzer en heb ik drie jaar geleden mijn eerste bodybuilding wedstrijd gedaan. Inmiddels zijn we zeven wedstrijden verder en ben ik nog net zo verslaafd aan de sport!

Wat is je favoriete fitness outfit?

Ik hou van kleurige fitness outfits, liefst met een bijpassende zakdoek in m’n haar. Ik draag meestal fitness leggings, maar ook vaak shorts. Ik vind eigenlijk alles leuk aan sportkleding, ik heb volgens mij ook meer sportkleding dan normale kleding in de kast!

Do’s and don’ts in de sportschool?

Ik vind het fijn dat in onze gym iedereen elkaar wel helpt of motiveert! Waar ik echt een hekel aan heb is wanneer andere mensen oordelen om andermans lichaam. Of je nu gespierd, dun, dik of ‘normaal’ bent, iedereen mag zijn wie hij of zij is.

Wat zijn je ambities?

Mijn doel is om fit en gezond te kunnen blijven en ik hoop mensen een beetje te kunnen motiveren om hun doelen te bereiken.

Heb je nog een laatste boodschap voor de lezers?

Je bent altijd sterker dan je denkt!

 

SportSport