Fitgirl van de week #23

Waar kunnen wij jou van kennen?

Ik ben Mandy van der Wilk. Ik ben 29 jaar en ik woon in Leidschendam. Op Instagram kun je mij vinden onder de naam @mandy_vdw5.

Wat doe jij op het gebied van sport?

Ik fitness al jaren en fitness is echt een grote hobby van me. Ik kan me energie goed kwijt hierin en probeer daarom ook dagelijks te gaan.

Ben je actief op Social Media? Wat voor rol speelt Social Media in jouw leven?

Ik ben tegenwoordig niet heel veel meer bezig met social media, ik was er eerst echt verslaafd aan maar vind tegenwoordig ook heel veel dingen nep op Instagram. Vandaar dat ik ook wat minder actief ben.

Wat is je favoriete fitness outfit?

Ik heb niet echt een favoriet fitness merk. Als het maar lekker zit en je er goed kan in bewegen. Ik draag meestal een high waist legging en een top. Met de koudere dagen een trui of een vest erover.

Wat zou jij absoluut niet dragen tijdens het sporten?

Ik zou nooit iets dragen zonder BH in de sportschool, want daar voel ik me niet prettig bij.

Do’s and don’ts op Social Media?

Ik vind het niet kunnen dat mensen zich anders voor doen dan hoe ze echt zijn op social media. Je moet altijd jezelf blijven.

Do’s and don’ts in de sportschool?

In de sportschool vind ik het echt niet kunnen als er mensen rondlopen die stinken en een slechte hygiëne hebben. Dit maak ik helaas nog regelmatig mee. In de sportschool zweet je al en moet je juist op je hygiëne letten.

Wat zijn je ambities?

Mijn ambities zijn om sterker te worden en aan mijn conditie te werken. Ook beter op mijn eten letten. Dat doe ik namelijk niet en ik ben ook een moeilijke eter en vegetarisch.

Heb je nog een laatste boodschap voor de lezers?

Een laatste boodschap…. bedankt voor het lezen van mijn interview en hou mijn insta in de gaten want ik ga binnenkort een paar leuke work out filmpjes posten. Stay fit & stay strong in this crazy time! ❤️

Pre-zomer 2024Pre-zomer 2024