Fitgirl van de week #4

Hi! Ik ben Gemma, op Instagram bekend als @Gemma_alicia_fit, momenteel ben ik in wedstrijd prep voor mijn aanstaande bikini fitness wedstrijd!

Waar kunnen wij jou van kennen?

Pfoe waar je mij van kunt kennen? Ik ben erg actief in de bodybuilding wereld en heb al zo’n 8 bikini fitness wedstrijden op mijn naam staan. Daarnaast plaats ik veel voedings- en trainingsgerelateerde posts met onder anderen kennis en tips op mijn Instagram!

Wat doe jij op het gebied van sport?

Ik doe dus aan wedstrijd fitness in de bikini fitness categorie, voor deze klasse wordt een fysiek nagestreefd dat gespierd maar vrouwelijk is. De nadruk ligt hier vooral op mooi gevormde benen billen en schouders, een smalle taille en een mooie presentatie incl bikini en makeup: het gaat om het totaal plaatje dus!

Ben je actief op social media? Wat voor rol speelt social media in jou leven?

Ja ik ben zeker actief op social media, vooral mijn instagram gebruik ik veel. Ik vind het leuk om mijn passie en kennis voor krachttraining met anderen te delen en daarnaast vind ik het een leuke manier om in contact te komen met gelijkgestemden.

Wat is je favoriete fitness outfit?

High waisted leggings zijn een must voor mij. Deze combineert ik graag met n leuke croptop of het shirtje van mijn vriend zijn coachings bedrijf die ik schuin opknoop. Wat zou jij absoluut niet dragen tijdens het sporten? Te strakke of doorschijnende leggings, ik moet lekker vrij kunnen bewegen en doorschijnende leggings spreken volgensmij wel voor zich haha.

Do’s en don’ts op social media?

Veel klagen of op een negatieve manier aandacht zoeken is echt een afknapper voor mij, dan is de unfollow button snel gevonden. Ik vind het leuk om elkaar te motiveren en aanmoedigen via Social Media, spread the positive vibes! Verder denk ik niet echt dat er do’s en don’ts zijn; doe gewoon waar jij je goed bij voelt en laat zien wie jij bent en wat je leuk vindt!

Do’s and don’ts in de sportschool?

Curlen in het squatrek, geen deodorant dragen, mensen ongevraagd advies geven en legday overslaan zijn dingen die je mij nooit zal zien doen haha. Do’s in de sportschool zijn voor mij voornamelijk jezelf uitdagen en je eigen grenzen weerleggen. Verhoog dat gewicht en/of pak die extra reps, ik zie veel mensen die de handdoek in de ring gooien terwijl ze makkelijk nog verder kunnen. Probeer het eens, je bent sterker dan je denkt, trust me!

Wat zijn je ambities?

Ik wil groeien, zowel op fysiek vlak als mentaal. Fysiek zijn mijn billen het belangrijkste punt waar ik aan wil werken, want bigger is better natuurlijk;). Mentaal wil ik leren mezelf meer te accepteren zoals ik ben en mezelf credit geven voor wat ik doe en hoe ver ik al gekomen ben in plaats van alleen maar te kijken naar dingen waarin ik vind dat ik te kort kom. Ik ben soms te kritisch op mezelf, hier ben ik me wel van bewust.

Heb je nog een laatste boodschap voor de lezers?

Krachttraining is super leuk en vooral effectief voor het bereiken van je dream body, zeker ook voor dames! Wanneer je wilt beginnen met krachttraining zorg dan dat je weet wat je doet. Neem bijvoorbeeld een coach, dan werk je veel effectievere en behaal je sneller resultaat!
SportSport