Fitgirl van de week #8

Hey! Ik ben Priscilla, ik ben 33 jaar oud ik heb 2 kids en ik kom uit Rotterdam. Ik ben sinds twee jaar fanatiek bezig met krachttraining wat nu echt mijn passie is!

Waar kunnen wij jou van kennen?

Ik heb een Instagram account onder de naam @Fitbitchpris hier probeer ik zoveel mogelijk mensen te inspireren om een fit en gezond leven te lijden.

Wat doe jij op het gebied van sport?

Ik ben twee jaar geleden begonnen met krachttraining en mijn voeding aanpassen omdat ik veel overgewicht had, en er nu echt eens iets moest gebeuren! Ondertussen ben ik 30kg lichter, super fanatiek sporter en heb ik van mijn passie fitness/krachttraining mijn beroep gemaakt door te werken als personal trainer.

Ben je actief op Social Media? Wat voor rol speelt Social Media in jouw leven?

Ik ben heel actief op Social Media (vooral Instagram) ik kijk veel workout filmpjes om inspiratie op te doen en ik vindt het super gaaf om zoveel mogelijk mensen te kunnen ‘influencen’ om lekker te bewegen en op hun voeding te letten. Ik post elke dag een foto, en betrap mijzelf erop dat ik er heel veel mee bezig ben!

Wat is je favoriete fitness outfit?

Ik heb een paars setje van Gymshark (mijn lievelingskleur) dit was ook mijn eerste setje van het merk en het is echt mijn lievelings! Ik krijg ook elke keer hele lieve complimentjes als ik hem draag!

Wat zou jij absoluut niet dragen tijdens het sporten?

Een kort rokje of een spijkerbroek en hoge hakken zijn ook niet handig! Ik zag laatst een bekende rapster, squaten op hakken en een hotpants! Had medelijden met haar enkels en rug.

Do’s and don’ts op social media?

Do’s: mensen inspireren om de beste versie van zichzelf te zijn, tips geven, motiveren, laten lachen.
Don’ts: Social Media zien als een datingsite of vleeskeuring!

Do’s and don’ts in de sportschool?

Do’s: lekker trainen, je gewichten opruimen na gebruik, snel doorwisselen na gebruik van een apparaat, progressie maken, je niets van andere aantrekken, En op je techniek letten deze is belangrijker als gewicht!
Don’ts: alleen maar foto’s van jezelf nemen en niet of half trainen, andere mensen uitlachen die bijvoorbeeld pas zijn begonnen, met veel gewicht trainen zonder de juiste techniek te beheersen, apparaten heel lang bezet houden, bellen en hard praten aan de telefoon.

Wat zijn je ambities?

Mijn droom is om een eigen gym te hebben (lady’s only) waarin ik zoveel mogelijk vrouwen kan inspireren en begeleiden om de gezondste en sterkste versie van zichzelf te worden.

Heb je nog een laatste boodschap voor de lezers?

Mijn boodschap aan de lezers is:

“De weg naar succes is lang, gaat met vallen en opstaan, maar is het ontzettend waard!”

Pre-zomer 2024Pre-zomer 2024