Waar let je op bij het kiezen van fitnesskleding

Kleding die lekker zit

Het is belangrijk dat je fitnesskleding kiest wat lekker zit. Koop dus geen te grote kleding, maar ook zeker geen te kleine kleding. Te grote kleding kan ervoor zorgen dat jouw kleding achter apparaten blijft haken én kleine kleding zorgt voor een knellend en schurend gevoel bij de bewegingspunten van je lichaam. Kies dus gewoon de maat die bij jou past.

Kies de juiste stof

Het is belangrijk om je fitnesslegging te beoordelen op de stof waarvan die gemaakt is. Katoen bijvoorbeeld is een stof die je liever niet wilt dragen in de sportschool. Het neemt geen vocht op en zal er dus voor zorgen dat jouw kledingstuk je hele training nat blijft. Je zweet wordt namelijk niet opgenomen door je kledingstuk. Kies daarom bijvoorbeeld voor polyester.

Test je kleding

Ben je niet tevreden met de kwaliteit fitnesskleding die je ontvangen hebt? Geen probleem! Vrijwel alle fitnesswinkels en fitnesswebshops nemen jouw gekochte producten gewoon weer terug aan. Wij doen dit natuurlijk ook! Ben dus niet bang dat je een ‘fout’ product hebt gekocht en dat je nu je geld kwijt bent. Stuur je fitnesskleding gewoon netjes terug naar Fitclothes4you en vertel daarbij waarom bijvoorbeeld die sport-bh niet aan jouw verwachtingen voldoet. Je zult zien dat het dan geen enkel probleem is om het geld terug te storten op jouw rekening. Test daarom altijd meteen je gekochte fitnesskleding. Ga niet weken zitten wachten, want dan is er de mogelijkheid dat je retourtermijn is verlopen. Dit zorgt ervoor dat je je gekochte fitnesskleding niet meer kan retourneren en dat zou natuurlijk extreem zonde zijn. Voor de rest wensen wij jullie veel succes bij je zoektocht naar de juiste outfit en neem gerust een kijkje op onze blogs over kleding!
Pre-zomer 2024Pre-zomer 2024