Welke leggings kunnen niet ontbreken in jouw kledingkast?

Welke leggings kunnen echt niet ontbreken in jouw kledingkast? Welke fitness leggings zijn op dit moment populair? Wij zochten dit voor je uit en hebben een lijstje weten te creëren met zes verschillende fitness leggings die op dit moment razend populair zijn.

Dierenprint

Dierenprint leggings zijn tegenwoordig erg populair. De leuke printjes zorgen voor een mooie uitstraling, maar zijn niet te opvallend. Je hebt de leggings in printen van bijvoorbeeld; zebra’s, giraffes of slangen.

Naadloos

Uitermate populair zijn de naadloze leggings tegenwoordig. Vrijwel elke fitgirl heeft er een in de kast hangen en wij begrijpen dit volledig! De stof van deze fitnesskleding zit erg fijn en zorgt ervoor dat jij optimaal kan presteren in de sportschool. Echt een aanrader.

Legerprint

Naast de dierenprint zijn ook de legerprint leggings erg populair. Vaak zijn deze leggingen gekleurd in het groen, bruin en zwart. In de sterkte van de kleur zijn vaak wel verschillen te vinden. Wij willen je aanraden om voor een donkere legging te kiezen. Dit voorkomt dat de legging doorschijnend is.

De basic-legging

Deze legging mag niet ontbreken in jouw kledingkast. Een basic-legging is misschien niet super creatief, maar dit betekent zeker niet dat deze leggings niet trendy zijn. De basic-legging kenmerkt zich meestal door maar een kleur te gebruiken, zonder prints. Populaire kleuren van nu zijn; roze, blauw, geel en rood.

Camouflageprint

De camouflageprint leggings lijken veel op de legerprint leggings, maar zijn zeker wel van elkaar te onderscheiden. Bij deze legging zijn de kleuren namelijk niet altijd groen, bruin en zwart. De camouflageprint fitness leggings zijn in alle kleuren te vinden. Denk aan paars, blauw, rood enz.

Vrouwen fitness leggings voor strakke billen

Iedere fitgirl heeft wel een kledingstuk in de kast hangen wat perfect aansluit op haar lichaam. Voor fitnesskleding geldt vaak niet anders. De perfecte fit is vaak moeilijk te vinden, maar dit is zeker voor iedereen mogelijk. Wij zouden je willen aanraden om gewoon eens wat setjes aan te schaffen. Alles waar je niet tevreden mee bent kun je altijd nog terugsturen.

Pre-zomer 2024Pre-zomer 2024